Med Ladies of FMCG vill vi skapa karriärlycka!

Välkomna till Ladies of FMCG - nätverket för branschens kvinnor! 

Med snart 1500 medlemmar ska Ladies of FMCG vara ett givande, ambitiöst och roligt nätverk. Vi vill skapa möjligheter att utbyta kunskap, erfarenheter, diskutera karriärmöjligheter och skapa kontakter för framtiden, allt för att skapa karriärlycka för kvinnor inom FMCG.

Ett och ett halvt år har gått sedan vi startade Ladies of FMCG. Från början var förhoppningen  med nätverket att några gånger om året dra ihop ett gäng över lunch för att diskutera olika ämnen. Medlemsantalet steg snabbt. Bekräftelsen från att så många hade saknat samma sak som vi gav så mycket energi och vilja göra mer än bara några luncher.

Sedan vi startade så har vi genomfört flertalet nätverksmingel, seminarier och satt ihop två omgångar mentorprogram. Allt baserat på önskemål från Ladies medlemmar. Och vi har så mycket mer på gång! 

Vår vision är att skapa karriärlycka och det sättet vi gör det är genom att utmana, utveckla och inspirera varandra! 

Om Ladies of FMCG

Ladies of FMCG är ett professionellt nätverk som vänder sig till dig som individ. Vi genomför mentorprogram, nätverksträffar, mingel och utveckla Ladies of FMCG till branschen viktigaste och roligaste nätverk.
Genom att peppa kvinnor, lyfta förebilder och skapa forum där vi kan bli varandras sparringpartners ska vi stärka kvinnor i branschen. Ladies of FMCG finns för att utmana den traditionella strukturen och bidra till en mer jämställd bransch. 

Vår definition av FMCG branschen:
• Företag inom dagligvaruhandeln och Food Service. 
• Leverantörer av tjänster och produkter till dagligvaruhandel- och Food Service 
För samarbeten, frågor, önskemål: kontakta oss på: 
Veronica@ladiesoffmcg.se
Hanna@ladiesoffmcg.se


Om grundarna
Veronica Kumlien har jobbat många med produktutveckling, marknadsföring och försäljning både med dagsligvaruhandeln och Food Service. Idag jobbar hon som marknadskonsult. 
Hanna Mannberg har jobbat som HR-chef,  affärsområdeschef och operation manager på företag inom Food Service. De senaste åren har hon varit VD på Vapiano men jobbar idag som Management konsult.
 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-