LADIES CAREER INDEX

Nu tar vi fram Ladies Career Index, en undersökning av vad kvinnor i branschen värdesätter hos sina arbetsgivare och vilka företag de rekommenderar! 

Vi startade Ladies of FMCG jan 2018 eftersom vi saknat ett relevant, intressant, givande nätverk i för kvinnor branschen. Idag är vi  över 1200 medlemmar. 
 
Vår ambition är att skapa ett givande, ambitiöst och roligt nätverk, där vi ger olika möjligheter att utbyta kunskap, erfarenheter, diskutera karriärmöjligheter och skapa kontakter för framtiden.
 
Vår tro är att genom att peppa kvinnor, lyfta förebilder och skapa forum där vi kan bli varandras sparringpartners ska vi stärka kvinnor i och på så vis få fler kvinnor på nyckelpositioner inom FMCG och bidra till en mer jämställd bransch.
 
Samtidigt är vi övertygande om att för att skapa karriärlycka behöver vi ha arbetsplatser i branschen som är attraktiva och som erbjuder det som kvinnor värdesätter.
 
Men vad är det och hur ser nuläget ut inom FMCG?

Idag finns det ingen liknande undersökning och därför har vi, i samarbete med Market Direction, tagit fram Ladies Career Index där kvinnor inom FMCG kommer ges möjlighet att betygsätta sina arbetsgivare.
 
Vi kommer undersöka vilka bolag inom FMCG som kvinnor rekommenderar, vad de värdesätter hos sina arbetsgivare och vad de vill se utvecklas. Syftet är ta reda på vad som skapar karriärlycka och attraktivitet i branschen. 
 
Ladies Career Index kommer skickas ut till alla medlemmar i Ladies of FMCG i början av mars, undersökningen är anonym och vi kommer presentera resultatet under våren 2019.
 
Följ med och ta nästa steg för karriärlycka inom FMCG!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-