LADIES FYLLER 1 ÅR

Planering för 2019 i full gång! Planering för 2019 i full gång!

Nu har Ladies funnits i ett år. Ett år som har varit fyllt med spännande föreläsningar om digital försäljning, karriärlycka, kundlojalitet och mycket mer. Vi har haft mingelträffar i Stockholm och Malmö. Vi har startat ett mentorprogram med 22 fantastiska kvinnor. Och roligast av allt – vi är 1200 medlemmar!
Tillsammans har vi alla förutsättningar att skapa de karriärer vi önskar, vi kan påverka branschen som vi verkar i och bidra till att fler kvinnor finns i nyckelpositioner.

Vi träffade Anna Rosencranzt och pratade om Influencer Marketing.
Vi träffade Anna Rosencranzt och pratade om Influencer Marketing.

Igår kickade vi igång 2019 med spännande möten där vi pratade om events och föreläsningar. Vi har fått flera bra förslag och önskemål om ämnen från er medlemmar och det uppskattar vi jättemycket. Fortsätt gärna med det så ska vi se till att göra nätverket ännu bättre och än mer relevant för er - gör ett inlägg i Facebook gruppen eller maila oss.
Vi har även påbörjat planeringen för nästa mentorprogram.

Igår träffade vi en av våra mentorer, Eva Pettersson VD på Axfood Snabbgross, för att få feedback på Ladies mentorproram och prata om det kommande programmet som planeras starta i oktober 2019. Vill du vara med som mentor eller som adept så får du gärna gör en intresseanmälan här http://www.ladiesoffmcg.se/anmälan-39545372. 

Under januari kommer vi även lansera en helt ny sida på Ladiesoffmcg.se - Ladies Career. Med flera nya spännade möjligheter. Mer info inom kort :)
Vi hörs,
Veronica & Hanna

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-