Tänker du på hur du låter? 

Hur känner du inför att hålla presentationer?
 
Under många år har jag känt en stor olust och ett obehag inför att hålla presentationer och föredrag. Det har påverkat mig i vardagen och på jobbet, har haft svårt att sova dagen innan, varit nervös under presentationen och aldrig varit riktigt nöjd med min prestation.
 
Det kom till en punkt i min karriär där det blev för jobbigt att alltid vara så nervös att jag bestämde mig för att ta upp det med min dåvarande chef.
 
Han tipsade mig om en utbildning i kommunikation som jag fick möjligheten att gå. Den pågick under ett år och innehöll flera block där vi fick verktyg för att lägga upp innehållet, formulera budskap, använda vårt kroppsspråk, scenteknik med mera. Vi övande varje gång vi sågs, superläskigt men otroligt lärorikt.
 
Det som jag fascinerades över var hur stor vikt som lades vid att träna rösten och vilken påverkanskraft rösten har, att den kan hjälpa oss att förmedlar det vi vill och kanske lite till…
 
Efter en massa träning känner jag mig alltid spänd inför presentationer men det handlar idag om att jag vill göra det så bra som möjligt, men med verktygen så har jag verkligen stärkt, blivit modigare och utvecklats. 
 
Vi vill att fler i nätverket ska få ta del av röstens kraft och möjliggörande och bjuder därför in till en workshop där du får lära dig om rösten och med hjälp av enkla, lekfulla övningar lära känna din egen röst lite bättre. Övningar som stärker hela dig - och förstärker det du vill förmedla. Du kommer att få med dig verktyg för en avspänd, säker och hälsosam röst.
 
Senast fick jag använda mina lärdomar på Ledarskapsdagarna i Båstad, superkul!
 
Hoppas vi ses 10 dec! 

För anmälan och mer information, bli medlem i Ladies of FMCG 

https://www.facebook.com/groups/553468471673247/ 
 
 
 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-