ÅRETS syftesdrivna ledare 2018

Ladies utser Årets Syftesdrivna Ledare!
 
Imorse deltog jag på ett möte på Academic Search tillsammans med övriga deltagare i Advisory board för ett nyinstiftat pris på årets Dagligvarugala. Vi gick igenom kriterierna för priset och hur vi ska få in så många nominerade som möjligt. Superbra att Ladies är med så vi kan få in nominerade från vårt nätverk – heja oss!
 
För mig har det under min karriär blivit allt viktigare vem och vad jag arbetar för när jag väljer jobb. Minns mycket väl när jag startade på Vapiano då deras Vision var – Vi sätter People First och vi vill vara ett Bootcamp för unga – det tilltalade mig oerhört att ha ett så tydligt syfte och kunna påverka samhället positivt. Därför känns det extra roligt att få vara med och utse detta pris.
 
Det är ett nyinstiftat pris på initiativ av Academic Search. Vinnaren är en ledare som har en tydlig vision att vilja påverka sin omvärld till något bättre genom att driva sin affär på ett syftesdrivet sätt samt genom ett tydligt ledarskap. Personen har visat att det är möjligt att ge upp kortsiktiga vinster för det långsiktiga, hållbara resultatet. Genom ett ledarskap som bygger på tillit, skapar personen en kultur runt omkring sig som bygger på sunda värderingar och möjligheter. Årets Syftesdrivna ledare har en klar och tydlig vision om hur man utvecklar sina medarbetare, delegerar och skapar motivationsfaktorer. 
 
Vill du nominera? Skicka din nominering till:
aretssyftesdrivnaledare@academicsearch.se  

Låt oss tillsammans utse en riktig förebild för branschen! 

//Hanna

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-