LADIES BLOGG 

Hello Ladies, en blogg – känns inte det lite kul :)?
 
Vi har startat Ladies of FMCG för att skapa möjligheten att utbyta kunskap, erfarenheter, diskutera karriär och skapa kontakter för framtiden. Vår målsättning är att skapa flera forum där nätverkande och utbyte sker. FB-gruppen är ett forum, föreläsningar och mingel ett annat.
 
En blogg ger oss möjligheten att dela med oss om hur det är att driva nätverket, vad vi gör, tankar, insikter, inspiration mm. Vi vill på så sätt komplettera FB-gruppens innehåll med personliga inlägg. Vår förhoppning är att vi även kan ha gästbloggare framöver.
 
Så (trumvirvel) härmed inviger vi bloggen och återkommer inom kort med inlägg!
 
Happy Friday!
Hanna & Veronica

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-